Inserció laboral

0

Acompanyant en la inserció laboral a persones en situació de vulnerabilitat social a Mataró

subvenció atorgada per la Fundació Iluro-Caixa Bank permet ampliar l'oferiment d'activitats a les persones que atenem en el programa d'inserció laboral a Mataró, així s’ha pogut donar atenció d'una forma estable a 41 persones, 26 dones i 15 homes, de gener a desembre.
By : admin | Dic 23, 2022
0

Competències transversals, sostenibilitat ambiental i comunitat a través de l’Hortet

L’Hortet és un projecte del programa d’inserció de la Fundació Àmbit Prevenció amb els suport de l’Ajuntament de Barcelona que té com a objectiu afavorir la inserció laboral dels participants de l’entitat i fomentar els valors mediambientals, sobretot enfocant la mirada cap a la renaturalització dels espais verds de la ciutat. Aquest programa va adreçat […]
By : admin | Dic 19, 2022
0

Àmbit Mataró estrena nou local

La Fundació Àmbit Prevenció obre un nou local que acollirà l’atenció a persones dels programes d’inserció laboral “MAIS” i “Orienta” al Maresme.
By : admin | Dic 13, 2022
0

7ª edición de la RUTA #YoTrabajoPositivo Sin discriminación por el VIH

Fundació Àmbit Prevenció participa en la séptima edición de la RUTA #YoTrabajoPositivo Sin discriminación por VIH. Este año, se traza el camino hacia la Agenda 2030 y se focaliza en los ODS, también llamados con Objetivos de Desarrollo Sostenibles.
By : admin | Nov 29, 2022
0

La Fundació Àmbit Prevenció posa en marxa el Programa Orienta per fomentar la inserció laboral de 90 persones

La iniciativa, adreçada a persones treballadores demandants d’ocupació en situació d’atur i en situació de precarietat laboral, es desenvolupa a la delegació de la nostra entitat a la capital del Maresme, a Mataró.
By : admin | Nov 7, 2022
0

La desinformació sobre l’empadronament a les administracions públiques genera situacions de gran vulnerabilitat innecessàriament

Davant la mala gestió per part de l’administració pública per tal d’empadronar a persones en situacions d’habitatge diversos, el Departament de Feminismes i Igualtat ha impulsat uns fulletons informatius –en diversos idiomes– per tal que la ciutadania conegui tots els seus drets per sol·licitar el padró; i un altre dirigit a l’administració pública perquè han analitzat que hi ha una gran desinformació per part dels Ajuntaments en aquest tema. 
By : admin | Oct 25, 2022

Programa MAIS 2022

PRESENTACIÓ Davant la situació de crisi actual, és indispensable donar continuïtat a les actuacions d’orientació de suport i acompanyament a les persones destinatàries de la RGC. Juntament amb l’especial vulnerabilitat d’aquest col·lectiu que es troba en situacions de pobresa, risc, desigualtat i exclusió social es justifica la continuïtat del PROGRAMA MAIS. Programa adreçat a persones […]
By : admin | May 5, 2022
0

Garantia Juvenil

Garantia Juvenil és una iniciativa europea adreçada a reduir l’atur de població jove. És un projecte que ens ha permès portar a terme la contractació (període 2021-2022) d’una persona jove (menor de 30 anys), destinada a la realització d’activitats administratives, dins de la Fundació Àmbit Prevenció.
By : admin | Abr 25, 2022
0

L’Hortet

L’Hortet – El treball i la terra donen els seus fruits L’Hortet és un programa que té com a objectiu treballar els valors mediambientals dins el servei d’inserció que la nostra entitat realitza, adreçat a persones en exclusió social i com a activitat motivacional, dins d’aquest procés, per millorar les seves competències transversals de cara […]
By : admin | Nov 18, 2021
1 2 3
Translate »