Inserció laboral

0

MAIS 2023-2024: Acompanyant a persones per sortir de la situació d’atur cronificat

Iniciem el curs 2023 – 2024 del programa MAIS en el punt de Mataró i al d’Arenys de Mar. El treball continuat amb les persones a les quals ens adrecem, amb l’objectiu final que trobin feina en el mercat laboral ordinari, només és possible si es té una mirada integral i la comunitat participa en […]
By : admin | Ene 25, 2024
0

I Jornada del Mundo Laboral y las Mujeres con Discapacidad: Sensibilitzación y Erradicación de los prejudicios existentes

qra Tabassum, participó de la 1ª Jornada del mundo laboral y las mujeres con discapacidad organizada por la "Associació Dones No Estàndards", y nos explica los temas expuestos en la jornada y nos invita a reflexionar sobre las desigualdades que viven las mujeres con discapacidad en el mundo laboral y lo invisibilizada que está su situación.
By : admin | Jul 26, 2023
0

Primera Mostra d’Ocupació de la Marina: Networking de proximitat

Primera Mostra d’Ocupació de la Marina a través de la Taula Socioeconòmica de la Marina. La Fundació Àmbit Prevenció com a integrant de la Taula i amb l’experiència prèvia en activitats similars, ha participat activament en la creació i organització de la mostra junt amb la Fundació DAU i Barcelona Activa.
By : ambit | Jun 13, 2023
0

MAIS 2022-2023: Acompanyant a persones per sortir de la situació d’atur cronificat

Acompanyant a persones per sortir de la situació d’atur cronificat
By : ambit | Jun 6, 2023
0

Acompanyant en la inserció laboral a persones en situació de vulnerabilitat social a Mataró

subvenció atorgada per la Fundació Iluro-Caixa Bank permet ampliar l'oferiment d'activitats a les persones que atenem en el programa d'inserció laboral a Mataró, així s’ha pogut donar atenció d'una forma estable a 41 persones, 26 dones i 15 homes, de gener a desembre.
By : admin | Dic 23, 2022
0

Competències transversals, sostenibilitat ambiental i comunitat a través de l’Hortet

L’Hortet és un projecte del programa d’inserció de la Fundació Àmbit Prevenció amb els suport de l’Ajuntament de Barcelona que té com a objectiu afavorir la inserció laboral dels participants de l’entitat i fomentar els valors mediambientals, sobretot enfocant la mirada cap a la renaturalització dels espais verds de la ciutat. Aquest programa va adreçat […]
By : admin | Dic 19, 2022
0

Àmbit Mataró estrena nou local

La Fundació Àmbit Prevenció obre un nou local que acollirà l’atenció a persones dels programes d’inserció laboral “MAIS” i “Orienta” al Maresme.
By : admin | Dic 13, 2022
0

7ª edición de la RUTA #YoTrabajoPositivo Sin discriminación por el VIH

Fundació Àmbit Prevenció participa en la séptima edición de la RUTA #YoTrabajoPositivo Sin discriminación por VIH. Este año, se traza el camino hacia la Agenda 2030 y se focaliza en los ODS, también llamados con Objetivos de Desarrollo Sostenibles.
By : admin | Nov 29, 2022
0

La Fundació Àmbit Prevenció posa en marxa el Programa Orienta per fomentar la inserció laboral de 90 persones

La iniciativa, adreçada a persones treballadores demandants d’ocupació en situació d’atur i en situació de precarietat laboral, es desenvolupa a la delegació de la nostra entitat a la capital del Maresme, a Mataró.
By : admin | Nov 7, 2022
1 2 3
Translate »