Voluntariat

Voluntariat - Vols col·laborar amb nosaltres?

Accions voluntariat 2022

Si t’interessa el nostre projecte i vols col·laborar-hi, t’oferim diferents possibilitats de realitzar tasques de voluntariat en els nostres programes.

1. Oci nocturn (Mataró)

Si ets una persona entre 18 i 25 anys que t’agrada participar i influir en el teu entorn immediat, en espais d’oci nocturn,  pots col·laborar amb nosaltres.

Estem duent a terme intervencions a la zona d’oci a Mataró. Són programes de reducció dels riscos associats al consum d’alcohol i altres drogues.

2. Tallers lingüístics

Realitzem tallers idiomàtics de català , castellà i anglès adreçats a persones que estan realitzant inserció laboral. Aquests tallers es fan de forma presencial.

3. Hortet

Pots acompanyar-nos a l’hortet comunitari del barri de Sants Montjuïc.

Aquest hort pretén ser un espai  de participació per  millorar el benestar personal i també un espai d’inserció social i/o laboral, adreçat a les persones que atenem, mitjançant el treball agrícola des d’una dimensió comunitària.

Sumem esforços per la transformació social

Si tens interès en participar voluntàriament d’alguna de les nostres activitats o vols rebre més informació, pots enviar un correu electrònic a Helena Cascalló i Vallés: h.cascallo@fambitprevencio.org

Translate »