Àmbit Prevenció i el Programa Làbora

Programa Làbora

Durant el 2021 a Àmbit Prevenció continuem col·laborant amb l’Ajuntament de Barcelona a través del Programa Làbora, acompanyant persones que es troben amb dificultats en el seu procés de recerca de feina i oferint-los el nostre servei d’orientació i de formació.

El Programa Làbora és un projecte de Ciutat impulsat per l’Institut Municipal de Serveis Socials (IMSS), dissenyat i gestionat en col·laboració amb ECAS (Entitats Catalanes d’Acció Social), FEICAT (Empreses d’Inserció de Catalunya), i Creu Roja.

El projecte facilita que empreses i entitats tinguin accés a una borsa de candidatures on, ben segur, hi trobaran el participant que millor s’ajusti a les seves necessitats de contractació laboral. La orientació, la formació i l’acompanyament que fem de cada persona, sempre seguint els criteris d’ocupació per competències, són la garantia del seu èxit. El programa s’ha convertit en una eina de referència i transparència, dins i fora de la ciutat, per la seva eficiència, participació i innovació en l’ocupació de persones amb dificultats d’accés al mercat de treball, i amb plena satisfacció de les empreses contractants.

La cooperació i el treball en xarxa entre l’Ajuntament de Barcelona, les entitats socials com la nostra i el teixit empresarial de la ciutat és la clau per a una Barcelona més justa i més inclusiva

Tags:

Comments are closed

Translate »