Jornades sobre Transmisogínia: Històries de Supervivència Trans

La transmisogínia és un concepte central dels transfeminismes i apareix a la teoria feminista interseccional. Es refereix a aquest concepte quan es vol parlar de la violència específica dirigida cap a les dones trans.

Transmisogínia, una intersecció més a combatre” és un projecte d’un seguit de 3 seminaris on tractarem de donar resposta a aquesta realitat, amb especial èmfasi en les dones trans que realitzen o han excercit treball sexual.

La primera jornada serà el 29 de març per commemorar el Dia de la Visibilitat Trans (31 de març), i visibilitzarà la realitat de les 16 dones protagonistes en que apareixen en el llibret Històries de Supervivència Trans que s’han estat recopilant durant aquest últim any des de l’espai Àmbit Dona a la Fundació Àmbit Prevenció, a través de la professional que ha portat a terme el projecte i dues de les entrevistades.

La segona jornada serà el 18 d’abril. Allà es plantejarà el marc teòric al voltant dels contextos en què es situen les dones trans treballadores sexuals, així com les necessitats i demandes més expressades en el servei d’Àmbit Dona.

La tercera jornada es portarà a termes el 26 d’abril. Abarcarà l’àmbit legislatiu a través de la jurista d’Àmbit Dona i de l’experiència personal d’algunes entrevistades i participants de l’espai. S’exposarà l’impacte de la legislació vigent sobre treball sexual, i la modificació del Codi Penal respecte a la concepció de proxenetisme i l’abolicionisme clàssic.

Les tres jornades seran de 16h a 18h en format virtual i es farà arribar l’enllaç dies abans per correu electrònic. No és obligatori participar a les tres jornades, però sí és recomanable, ja que són complementàries. En el següent enllaç us podeu inscriure a qualsevol de les tres:

En aquest enllaç pots obtenir més informació i accedir al teaser del llibret:

Amb el suport de:

Comments are closed

Translate »