Àmbit Prevenció s’incorpora a GrupATRA

A la Fundació Àmbit Prevenció fa 30 anys que acompanyem persones en situació de vulnerabilitat social. 30 anys que ens guien els valors del respecte, la transparència, la professionalitat, l’entusiasme i la implicació. 30 anys de compromís amb la justícia social, posant les persones i la vida al centre de totes les nostres iniciatives i decisions. Una missió, uns valors i un compromís que compartim amb Grup ATRA.

Durant dècades hem recorregut camí conjuntament. Participant en les mateixes xarxes i plataformes, cooperant, col·laborant i fent comunitat. I ara volem seguir aquesta aventura unides. A partir d’avui, Àmbit Prevenció ens incorporem a Grup ATRA com una entitat més del grup.

Plegades seguirem compromeses amb les persones i la societat, i vetllant per la millora de la salut, el benestar i la qualitat de vida de tothom a qui acompanyem. Seguirem sent activistes de la innovació social, i creient en una societat justa i solidària, on és possible erradicar les desigualtats i l’exclusió social. Seguirem fent comunitat i teixint xarxa, i creixent de la mà dels i les grans professionals de les nostres entitats. Seguirem treballant per una societat diversa, justa, plural i inclusiva. I ho fem convençudes de que sumant forces i unint esforços arribarem més lluny.

Tags:

Comments are closed

Translate »