Àmbit Prevenció participa a la reunió anual de Grup ATRA

La Fundació Àmbit Prevenció ha participat aquest dilluns a la reunió anual de Grup ATRA com a nova entitat de l’organització. Tot i que l’anunci d’aquesta suma es va fer al desembre, aquesta ha estat la primera ocasió d’Àmbit Prevenció per explicar la seva trajectòria i els principals àmbits d’actuació a la resta de professionals del grup.

La jornada ha tingut lloc a l’Espai Jove la Fontana, a Gràcia, i ha arrencat, com és tradició, amb la presentació de l’informe de direcció, on la direcció del grup ha fet anàlisi de l’any mostrant les dades econòmiques i les dades d’atenció, i fent balanç del treball realitzat a diferents xarxes i plataformes, així com de l’activitat i funcionament intern de l’entitat, posant èmfasi en les persones com a protagonistes del Grup ATRA.

Durant la intervenció d’Àmbit Prevenció, s’ha posat en valor el camí conjunt que han recorregut les dues entitats, compartint xarxes, experiències i treball en el territori, i han celebrat les “sinèrgies col·laboratives” que s’enceten en aquesta nova etapa.

Comments are closed

Translate »