Àmbit Prevenció denuncia que a Gavà les polítiques abolicionistes actuen contra les dones que exerceixen la prostitució

 

Àmbit Prevenció denuncia que a Gavà  les polítiques abolicionistes actuen contra les dones que exerceixen la prostitució

 

L’Ajuntament de Gavà (Barcelona) ha anunciat que canviarà el sistema de notificació de multes als clients de lesprostitutes del municipi: el consistori enviarà les sancions al domicili particular dels homes en comptes de multar els clients en el lloc on la policia local els intercepta. Aquesta decisió se suma a una sèrie d’accions des de l’Ajuntament per eradicar la prostitució de la via pública sense comptar amb l’opinió de les dones que exerceixen la prostitució de forma lliure i les organitzacions civils que defensem els drets de les dones.

A Àmbit Prevenció treballem fa prop de 10 anys en aquesta zona en el programa d’ apropament a les dones amb una unitat mòbil, proporcionant assessorament i suport a necessitats socials, de salut, de seguretat i d’altres que plantegin les dones. Fa un any aproximadament vàrem mantenir una reunió amb la regidoria d’igualtat i els cossos de seguretat que operaven a la zona. El motiu era col.laborar i fer propostes per tal de millorar la situació de les dones. Pendents encara d’una segona reunió, aquesta és la resposta: Criminalitzar als clients i empitjorar les condicions de les dones i desplaçant-les de territoris com a única opció.

Nosaltres no compartim aquesta decisió!

#Laprostituciónoésil·legal

 

Tags:

Comments are closed

Translate »