Àmbit Prevenció, beneficiaria del Programa Joves En Pràctiques 2021 per incentivar l’ocupabilitat dels i les joves

Àmbit Prevenció, beneficiaria del Programa Joves En Pràctiques 2021 per incentivar l’ocupabilitat dels i les joves

Àmbit Prevenció ha sigut una de les entitats beneficiàries del Programa Joves en PràctiquesJENP’21. Un programa que té l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de persones joves amb formació, beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, mitjançant la contractació laboral en pràctiques, per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

Gràcies al JENP’21, programa cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu, Fundació Àmbit Prevenció podrà contractar a una persona en pràctiques durant sis mesos, a jornada completa, que s’incorporarà a l’equip d’administració per donar suport a les tasques de gestió administrativa i de subvencions de l’entitat.

Atur juvenil a Catalunya

Segons els últims indicadors de treball publicats per l’INS, la taxa d’atur entre les persones joves d’entre 16 i 24 anys a Catalunya se situa en un 33,52% en el segon trimestre de 2021, cinc punts percentuals per sota de la taxa a Espanya, que és d’un 38,38%.

I és que l’entrada al món laboral dins l’àmbit d’estudi escollit per a les persones joves recent titulades pot ser un pas difícil d’aconseguir. Un escull que el programa JENP pot ajudar a superar.

Comments are closed

Translate »