Àmbit Mataró estrena nou local

La Fundació Àmbit Prevenció obre un nou local que acollirà l’atenció a persones dels programes d’inserció laboral “MAIS” (Departament d’Empresa i Treball Generalitat de Catalunya) i “Orienta” (Servei d’Ocupació de Catalunya) al Maresme, a través dels que s’atendrà a més de 120 persones. El nou centre està situat a Mataró al C. Llauder n.123, local.

Els programes d’inserció s’adrecen a persones que es troben en situació de vulnerabilitat social, a les que se’ls hi ofereix una atenció integral i un acompanyament laboral. Es realitza una primera acollida individualitzada i es defineix amb la persona el pla de treball a seguir, amb la finalitat d’incrementar el seu grau d’ocupabilitat i la inserció laboral.
En el moment de crisi que estem vivint, és més necessari que mai ajudar a les persones que tenen més dificultats per trobar feina, perquè ara mateix la inserció laboral és el que pot frenar l’exclusió social.

Volem agrair les donacions de mobiliari rebudes de l’escola d’idiomes “Delia Teacher”, i del programa “Guanyem-hi tots” de la FCVS, que ha fet d’interventora amb l’empresa “e-motiva”, i finalment de particulars que ens ajuden en el nostre objectiu de lluita contra la pobresa i l’exclusió social.

Gràcies a tothom que ha fet possible i ha posat moltes facilitats per a aquest traspàs, ens veiem a C. Llauder n.123 de Mataró!

Comments are closed

Translate »