Mesures Actives d’Inserció – MAIS 2019/2020

Fundació Àmbit Prevenció ha realitzat un any més el programa Mesures Actives per a perceptors de la Renda Garantida de Ciutadania (MAIS, antic MARMI) a les localitats de Barcelona i Mataró.

L’objectiu d’aquest programa, que durarà fins al 30 d’abril del 2019, és millorar la recerca de feina i les competències de 60 persones en situació de risc d’exclusió social, 30 per cada punt d’actuació, per tal de facilitar la seva reinserció laboral.

Aquesta millora s’aconsegueix amb un seguiment personalitzat de l’equip d’orientació, tant en sessions grupals com individuals, i amb la intermediació amb empreses per tal de realitzar convenis de pràctiques no laborals i preselecció de persones per a les ofertes laborals que l’empresa disposi.

A la Fundació Àmbit Prevenció considerem a la persona de forma integral, tenint en compte tots els àmbits de la seva vida que poden influir en la recerca de feina, fent una valoració global i apoderant a la persona en la seva trajectòria vital.

El nostre objectiu en aquesta edició, en la qual hem augmentat els nostres punts d’actuació, tenint presència a Barcelona i Mataró, ha estat afiançar la nostra presència en tots dos llocs i facilitar noves oportunitats de millora a les persones usuàries, a més d’establir lligams amb el teixit empresarial de la zona.

A més a més, hem ofert formacions especifiques sota demanda de les persones participants, i hem fomentat la seva participació en altres activitats de la Fundació.

Aquest programa està cofinançat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i pel Fons Social Europeu.