Programes Mòbils

  • L’apropament a dones i transsexuals que exerceixen treball sexual a diverses zones, es caracteritza per tenir lloc en entorns dinàmics, per la qual cosa, les formes de treball han de ser flexibles quan a llocs i horaris horari.
  • El programa nocturn es realitza en diferents zones de la ciutat de Barcelona. Proporcionem educació sanitària sobre drogues respecte a fer consums de menys risc i també sobre l’ús del preservatiu per tal de prevenir la sida i altres malalties de transmissió sexual. Abordem les problemàtiques relacionades amb l’ús i abús de drogues entre aquest col•lectiu, per tal de motivar per iniciar tractament, facilitant l’accés als mateixos. Amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i l’Institut Català de les Dones.2018.
  • El programa diürn és porta a terme a les comarques del Baix Llobregat i Maresme (Mataró), desenvolupen intervencions en zones en un context caracteritzat per la seva complexitat, tant per la diversitat dels espais físics (zones de carrer i carretera, pisos, altres establiments) com també per la mobilitat i rotació de les mateixes treballadores. Amb el suport del Departament del Departament de Treball, Afers Socials i Families. 2018
  • En el contacte amb les treballadores sexuals, ens preocupem de detectar consums problemàtics de drogues i alcohol, facilitem materials de prevenció i posem a l’abast coneixements d’educació sanitària sobre l’ hepatitis B i A, la sida, malalties de transmissió sexual i sobredosis. També els proporcionem informació i assessorament sobre tractaments i recursos per persones amb drogodependència, la prova del VIH, de la sífilis i el test d’embaràs.
  • En tots els programes es prioritza l’autonomia i apoderament de les persones i la lluita contra els estigmes i les violències masclistes.

Tags:

Comments are closed

Translate »