L’Hortet

L’Hortet és un un programa d’inserció que té com objectiu aconseguir motivar els usuaris i usuàries que participen en aquests processos i poder desenvolupar un pla i un itinerari personalitzat d’inserció.

Aquest programa és un eina per treballar habilitats, comunicació i accions de canvi personals, familiars, amb l’entorn, etc…i poder iniciar un procés cap a la incorporació al mon laboral. La nostra proposta ha estat proporcionar als usuaris una formació bàsica teòrico-pràctica sobre hortoagricultura i  continuar participant en els horts urbans de Font de la Guatlla amb la gestió i explotació d’un hort urbà perquè sigui productiu i sostenible.

En definitiva, és un eina per treballar competències transversals i tecnicoprofesionals, totes elles enfocades a la inserció laboral. Així com, treballar valors mediambientals i també aspectes relacionats amb la participació de les activitats socials  generades en aquest espai que els ajudarà a conèixer altres persones, grups i interessos més normalitzats i crear altres vincles socials.

És un programa subvencionat per l’Ajuntament de Barcelona 2016.

 

Tags:

Comments are closed

Translate »