L’”Hortet” torna a créixer després del confinament

L’”Hortet” torna a créixer després del confinament

El programa l’Hortet, mitjançant el qual treballem l’adquisició d’habilitats transversals a través de la feina d’horticultura, segueix el seu curs després de la parada obligada degut al confinament per la Covid19.

Aquesta setmana el grup de persones usuàries d’Àmbit Prevenció hem pogut tornar a l’hort comunitari de la Font de la Guatlla per preparar la parcel·la de cara a la tardor. La parada d’aquests mesos ha fet que només es pogués accedir a l’hort a collir les verdures perquè no quedessin desaprofitades, però passat l’estiu  hem pogut tornar a treballar la terra i plantar de nou. Després d’arreglar la parcel·la i netejar-la de les males herbes que han crescut sense control durant tots aquests mesos, ha tocat plantar les hortalisses de la temporada per poder-les collir a partir de novembre.

Una eina de creixement

El programa l’Hortet, subvencionat per l’Ajuntament de Barcelona, està dirigit a persones en situació d’exclusió social i pensat per treballar diferents habilitats personals com la comunicació, l’autonomia o el compromís. A més, pretén promoure accions de canvi personals, familiars, o amb l’entorn que ajudin a iniciar un procés cap a la incorporació al món laboral.

Tags:

Comments are closed

Translate »