Impuls als programes d’inserció laboral d’Àmbit Prevenció al Maresme gràcies a l’ajut de Caixabank i Fundació Iluro

Impuls als programes d’inserció laboral d’Àmbit Prevenció al Maresme gràcies a l’ajut de Caixabank i Fundació Iluro

Fundació Àmbit Prevenció ha sigut una de les entitats seleccionades per rebre una subvenció de la “Convocatòria d’Ajuts d’Acció Social 2021” que convoquen CaixaBank i Fundació Iluro. Aquest ajut permetrà seguir desenvolupant els programes d’inserció sociolaboral que des de l’entitat es duen a terme a la comarca del Maresme.

Aquesta edició de la convocatòria, dotada amb un total de 45.000€, té l’objectiu d’impulsar l’ocupació, el desenvolupament local i el suport a col·lectius en risc d’exclusió social a través de projectes d’acolliment i atenció a la dependència, de rehabilitació i reinserció social, així com orientació, formació ocupacional i suport a les famílies i atenció a les seves necessitats bàsiques d’alimentació, higiene, educació i salut.

Fundació Àmbit Prevenció ha sigut una de les 11 entitats seleccionades per la tasca que desenvolupa en l’àmbit de la inserció sociolaboral de persones que viuen amb VIH i d’aquelles que es troben en altres situacions de vulnerabilitat i necessiten un suport per a la seva incorporació al mercat laboral. L’ajut anirà destinat als programes que l’entitat desenvolupa a la comarca del Maresme i que treballen per una millora de l’ocupabilitat a través de serveis d’intermediació laboral, formació en competències bàsiques i atenció personalitzada.

Gràcies a la subvenció de CaixaBank i la Fundació Iluro, Fundació Àmbit Prevenció espera poder seguir donant suport a la inserció sociolaboral de totes aquelles persones que ho necessitin, una tasca iniciada el 2016 amb la intenció de proporcionar una atenció global a les persones que atén.

Tags:

Comments are closed

Translate »