El Programa MAIS tanca edició amb formacions sobre normativa laboral

El Programa MAIS tanca edició amb formacions sobre normativa laboral

L’àrea d’inserció laboral d’Àmbit Prevenció realitza aquestes setmanes sessions formatives sobre normativa laboral, l’última de les sessions grupals incloses dins el Programa MAIS 2020-2021.

Les sessions es realitzen amb la intenció d’aportar informació sobre diversos temes normatius relacionats amb el món laboral amb els que les persones usuàries del Programa MAIS, receptores de la Renda Garantida de Ciutadania, es trobaran durant la seva experiència professional. S’hi expliquen temes com les lleis i convenis que afecten les relacions laborals, els diferents tipus de contractes, els acomiadaments, les diferents causes que els poden motivar i les indemnitzacions estipulades, la lectura d’una nòmina o les jubilacions.

Adaptant-se a les mesures de seguretat per prevenir els contagis per COVID-19, la formació s’ha realitzat tant presencialment amb grups reduïts com de forma online, arribant a un total de 20 persones.

Una sessió de tancament

Amb aquestes formacions sobre normativa laboral el Programa MAIS 2020-2021 tanca el conjunt de sessions grupals programades durant aquesta edició, després de proporcionar coneixements sobre altres matèries com l’elaboració d’un bon currículum, les eines per buscar feina o la preparació per afrontar una entrevista laboral. Aquestes sessions, juntament amb l’atenció personalitzada, tenen l’objectiu final de dotar a les persones participants de totes les eines necessàries per incorporar-se al món laboral.  

Tags:

Comments are closed

Translate »