Àmbit Prevenció, a la jornada ‘Drets sexuals i reproductius de les persones amb problemes de salut mental i addiccions’

Àmbit Prevenció participarà a la jornada ‘Drets sexuals i reproductius de les persones amb problemes de salut mental i addiccions i altres situacions de vulnerabilització‘, organitzada pel Departament de Salut i que tindrà lloc el proper 16 de setembre a l’Auditori de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell.

La codirectora d’Àmbit Prevenció Mercè Meroño aportarà els seus coneixements i experiència amb la ponència ‘Drets sexuals, persones trans i addiccions’, a la taula sobre drets sexuals i reproductius de dones i addiccions que compartirà amb representants de l’Hospital Clínic, Hospital del Mar i Metzineres.

L’objectiu de la jornada, segons els propis organitzadors, “és donar a conèixer i sensibilitzar sobre els Drets Sexuals i Reproductius, especialment de les poblacions més vulnerabilitzades, inclouent les persones amb problemes de salut mental i addicions”. La jornada -dirigida a primeres persones i professionals- està plantejada amb un vessant docent i d’aprenentatge i alhora antiestigma i de reivindicació.

Tot el programa de la jornada aquí.

Comments are closed

Translate »