Cuidarte

El programa Cuidarte té com a objectiu la protecció del VIH, VHC en la població consumidora de drogues. Aquest objectiu s’arriba a través d’activitats d’educació sanitària, tant en format individual com en format tallers. L’equip està format per educador/es, treballador/es socials i personal d’infermeria i mèdic.

Cribratge: diagnòstic precoç de VIH i VHC; i reforç educatiu, social, legal que li dóna al programa una atenció més integral. 
Aquest programa es realitza conjuntament amb el Comité Ciudadano Antisida de la Comunidad Valenciana.

👉 ACTIVITATS 2018:

📌El dia 12 de novembre ha sigut el Dia Internacional de la Neumonia. Al local Robadors des del programa “Cuidarte” ha tingut lloc un taller monogràfic sobre Neumonia- VIH: factors de risc i mètodes de prevenció.


📌El dia 23 de novembre ha sigut el Dia Internacional de les persones sense llar, recollirem testimonis de persones que viuen amb VIH al carrer.

🔴 Les persones que viuen amb VIH al carrer tenen més dificultats d’adheriment al tractament, més estigma i exposició a la violencia… En resum, una baixa qualitat i esperança de vida.

🔴 🔴 Des del programa “Cuidarte” ens preguntem com contribuïr a la deconstrucció dels estigmes socials que acumulen les persones amb VIH sense llar?Com podem contribuïr a la millora de vida d’aquestes persones?


📌Al Cuidarte hem montat la nostra cistella de Nadal i Consum, consum que es precipita en aquesta època: inmediat, impulsiu que tapa el desig o el buit, ocult, larvat.