[/tx_column]

This image has an empty alt attribute; its file name is Educador_a-social-2-2.png

Voluntariat - Vols col·laborar amb nosaltres?

Oportunitats de voluntariat 2019

1. Oci nocturn – Mataró

Si ets una persona que t’agrada participar i influir en el teu entorn immediat, en espais d’oci nocturn,  pots col·laborar amb nosaltres.

Estem realitzant intervencions a la zona d’oci a Mataró, són programes de reducció dels riscos provocats pel consum d’alcohol i altres drogues i també es disposa d’un punt d’informació i atenció a les agressions sexistes i les violències sexuals.

Per a més informació pots enviar un correu electrònic a Helena Cascalló i Vallés: h.cascallo@fambitprevencio.org i ens posarem en contacte amb tú.

2. Pareja lingüística *

Buscamos una persona voluntaria, mayor de edad para acompañamiento lingüístico, el objetivo es que la persona que atendemos pueda practicar y aprender castellano  y familiarizarse con la realidad lingüística y cultural de Catalunya.

Intercambio a través de la comunicación y así mejorar el acceso del usuario al castellano.

Requisitos para la persona voluntaria:

– Conocimiento del idioma, experiencia en la formación con colectivos adultos con un bajo nivel de instrucción del idioma.

La formación se realizara en Barcelona, 1 día a la semana (Martes de 10:30 a 12h).

3. Acompanyaments Lingüistics en Català, Castellà o Anglès*

Requeriments

Cerquem voluntaris/es, majors d’edat, per acompanyament lingüístic als usuaris/es del nostre servei d’Inserció per realitzar intercanvi lingüístic I cultural amb l’objectiu  que l’usuari/a pugui practicar I aprendre l’idioma I familiaritzar-se amb la realitat lingüística i cultural de Catalunya. Intercanvi a través de la conversa i així millorar l’Access del usuari/a al idioma en qüestió

Perfil

Coneixement del idioma (no cal títol), experiència en la formació de col·lectius adults amb un baix nivell d’instrucció del idioma (Persones immigrades i/o persones en risc d’exclusió social).

Lloc de realització

La formació es realitzarà a Barcelona, 1 dia a la setmana

4. Alfabetització Informàtica i Aula de Recerca de Feina*

Requeriments

Cerquem 1 voluntari/a, major de edat, per ocupar plaça de ensenyament bàsic d’informàtica i de recerca de feina per un grup de usuaris/es del nostre projecte d’inserció i afavorir als alumnes en la recerca de feina i també en la millora dels seus coneixements d’Informàtica o iniciació

Perfil

Coneixements d’Informàtica  (Processadors de text: Microsoft Word, amb bon domini de Gmail, Internet i Pack Office . Coneixements dels canals de recerca de feina)

Altres: Capacitat comunicativa

Capacitat de treball en equip

Capacitat per elaborar material didàctic

Empatia

Lloc de realització i horari

La formació es realitzarà a Barcelona, en la Seu Central de l’Entitat en carrer de Sant Germà nº 5 1r 1a, a prop de la Plaça de Espanya

Alfabetització Informàtica, Dilluns de 10,00 a 11,30 i divendres de 11,30 a 13.00

Aula de recerca de feina: Dimarts i dijous de 11,00 a 12,00 i dimarts de 15,30 a 17,30 (aquest dia a negociar segons disponibilitat)

*Contacta’ns

voluntariat@fambitprevencio.org

Josep M Camós (Voluntari Coordinador de Voluntariat) Tfn: 619 57 77 55

voluntariat

Sumem esforços per la transformació social

Necessitem la col·laboració de la societat perquè ens ajudin en la nostra missió,  ens ajudin en promoure aquesta mirada inclusiva i participativa de les persones que atenem.

Donem resposta a les persones que d’una forma lliure i solidària, sense cap contraprestació econòmica, volen destinar el seu temps  a realitzar accions de caire social.

Promovem entre les persones que atenem valors i altres formes de fer, altruistes i solidàries.

Col·laborarem amb el món empresarial perquè ens ajudin amb la seva expertesa.

voluntaris

Perquè la solidaritat et fa sentir millor com a persona

Si t’interessa el nostre projecte i vols col·laborar-hi, t’oferim diferents possibilitats de realitzar tasques de voluntariat en els nostres programes. Per a més informació pots enviar un correu electrònic a Helena Cascalló i Vallés: h.cascallo@fambitprevencio.org i ens posarem en contacte amb tú.
[/tx_row]