L’Hortet torna a créixer després del confinament

El programa l’Hortet, mitjançant el qual treballem l’adquisició d’habilitats transversals a través de la feina d’horticultura, segueix el seu curs després de la parada obligada degut al confinament per la Covid19.

Un caminet de pedres amb plantes i hortalisses plantades a banda i banda

Aquesta setmana el grup de persones usuàries d’Àmbit Prevenció hem pogut tornar a l’hort comunitari de la Font de la Guatlla per preparar la parcel·la de cara a la tardor. La parada d’aquests mesos ha fet que només es pogués accedir a l’hort a collir les verdures perquè no quedessin desaprofitades, però passat l’estiu  hem pogut tornar a treballar la terra i plantar de nou. Després d’arreglar la parcel·la i netejar-la de les males herbes que han crescut sense control durant tots aquests mesos, ha tocat plantar les hortalisses de la temporada per poder-les collir a partir de novembre.

Una eina de creixement

El programa l’Hortet, subvencionat per l’Ajuntament de Barcelona, està dirigit a persones en situació d’exclusió social i pensat per treballar diferents habilitats personals com la comunicació, l’autonomia o el compromís. A més, pretén promoure accions de canvi personals, familiars, o amb l’entorn que ajudin a iniciar un procés cap a la incorporació al món laboral.