Sumem esforços per la transformació social

Donem resposta a les persones que d’una forma lliure i solidària, sense cap contraprestació econòmica, volen destinar el seu temps  a realitzar accions de caire social,  es sumin en promoure la nostra mirada inclusiva i participativa de les persones que atenem.

Per altra banda també promovem la participació de la població jove que ens ajuda a donar resposta a les necessitats reals que planteja la societat en relació a la prevenció del consum d’alcohol i altres drogues.

Podeu col·laborar amb nosaltres

 📍A Barcelona:
  • Realització de tallers , català, castellà, anglès ,Habilitats socials i comunicació… adreçat a persones que estan realitzant inserció socio- laboral , son grups reduïts de màxim 7 persones.
  • Realitzant acompanyaments a serveis socials i sanitaris a les persones que atenem
  • Ensenyant tot allò que de forma gratuïta es pot fer a Barcelona en el temps d’oci, a les persones que no coneixen la ciutat .
  • A l’hort urbà acompanyant a les persones que atenem i alhora i gaudint amb l’activitat pròpia de l’hort  que guia un professional de Tarpuna, expert en el tema.
  • En els diferents servei  fent de suport als professionals en les activitats que es realitzin, activitats de tipus lúdic i formatiu.
📍A Mataró
  • Espais d’oci nocturn prevenint riscos del consum d’alcohol i altres drogues i sensibilitzant sobre violències masclistes
  • A l’hort comunitari s’orienta a generar canvi, a apoderar les persones en situació de vulnerabilitat social , per tal que puguin augmentar el seu benestar personal i les possibilitats i els recursos per participar plenament a la vida econòmica, social i cultural del municipi.

 L’entitat reconeix el voluntariat a través d’un certificat on hi consta el que s’ha realitzat i les hores

📷L’Hort Mataró