Encetem una nova edició del programa Mesures Actives per a Perceptors de la Renda Garantida de Ciutadania.

Fundació Àmbit Prevenció va iniciar el passat mes de novembre una nova edició del programa Mesures Actives per a perceptors de la Renda Garantida de Ciutadania (antiga Renda Mínima d’Inserció), que durarà fins al desembre del 2018. Enguany hem augmentat els nostres punts d’actuació, tenint presència a Barcelona i Mataró.

L’objectiu d’aquest programa és millorar la recerca de feina i les competències de 60 persones en situació de risc d’exclusió social, 30 per cada punt d’actuació, per tal de facilitar la seva reinserció laboral. Aquesta millora s’aconsegueix amb un seguiment personalitzat de l’equip d’orientació, tant en sessions grupals com individuals, i amb la intermediació amb empreses per tal de realitzar convenis de pràctiques no laborals i preselecció de persones per a les ofertes laborals que l’empresa disposi.

A la Fundació Àmbit Prevenció considerem a la persona de forma integral, tenint en compte tots els àmbits de la seva vida que poden influir en la recerca de feina, fent una valoració global i apoderant a la persona en la seva trajectòria vital.

El nostre objectiu en aquesta edició és afiançar la nostra presència tant a Barcelona com a Mataró, facilitar noves oportunitats de millora a les persones usuàries i establir lligams amb el teixit empresarial de la zona.

Aquest programa està cofinançat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i pel Fons Social Europeu.